alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Bil-uppdrag Mystery Shopping

WILKE söker just nu shoppers för genomförande av besök hos bilhandlare runt om i hela Sverige. Vi besöker bilhallarna anonymt i syfte att förbättra kundnöjdheten på sikt. WILKE är ett stabilt och ständigt växande företag som har anständiga villkor, såsom fast timlön för sina medarbetare. Arbetsuppgifter Arbetet är väldigt flexibelt och man har möjlighet att i stor mån själv kunna skräddarsy sina arbetstider. Det är ett perfekt extrajobb för den som vill tjäna lite extra pengar oavsett om man studerar eller om man önskar sig lite arbete utöver sitt vanliga då man enkelt kan anpassa detta till sin huvudsakliga sysselsättning. Bil-besöken görs efter att man blivit grundligt internutbildad i hur uppdragen skall genomföras.
Vi erbjuder även arbete som Exit-intervjuare EXIT-Intervjuerna utförs med kunder i anslutning till butikernas ingångar med hjälp av mobilen, och här är det viktigt att man har en Smartphone/surfplatta (dvs. iPhone, HTC, Samsung eller liknande med minimum android 2.1, inte Windowsphone). Arbetet i sig är väldigt enkelt: man laddar ner en digital app till mobilen/ plattan, vilken genererar frågorna som kunderna sedan kommer att svara på. Det gäller bara att vara glad, trevlig och våga prata med människor.
Kvalifikationer Vi förväntar oss att du är minimum 20 år, innehar B-körkort och är: - Stabil och strukturerad. - Självständig och engagerad - - Öppen och social. - Punktlig och skötsam. - Talar och skriver flytande svenska.
Kontaktperson Kent Andersson +46 762 090128
Ansökan skickas till Vi ser fram emot din ansökan. Glöm inte att bifoga ett foto. Ansökan skickas via e-post till ka@wilke.dk. Ange i vilken stad och om du söker arbete som Mystery shopper eller Exitintervjuare i ämnesfältet
13 augusti 2018

Örnsköldsviktorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information