alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Supercoola LED Fidget Spinner Aluminium

  • Supercoola LED Fidget Spinner Aluminium
  • Supercoola LED Fidget Spinner Aluminium
  • Supercoola LED Fidget Spinner Aluminium
Supercoola LED Fidget Spinner Aluminium.

Rear nu ut de exemplar jag har kvar av denna supercoola fidget spinner som är helt i aluminium förutom själva led lampan.

Grymt snygg i borstad aluminium.

Ord. pris 299 kr nu endast 75 kr st.

Bilden visar färger jag har i lager. Silver, Blå, Turkos, Guld och Rosa

Led lampan kan ställas om det ska blinka eller ha fast lysande sken. 3 olika färger att välja, blå, grön och röd. Supercool

SNABB LEVERANS UTLOVAS. Leveras omgående från Sverige. Så du bör ha den dagen efter vid beställning(exkl helgdag)

Effektiv för Focus och koncentration.

SLA-teknik, laserteknik industriell gjutning, aluminiummaterial förutom led lampan, ren och vacker färg.

Innehåller smådelar då man kan byta batteri i ledlampan, ej lämplig för små barn

Använd Fidget Spinners för att minska stress, ångest och symptom i samband med ADD / ADHD, Autism, nagelbitning, hår twirling och oroliga ben (rastlöshet). Och även bidra till att öka fokus och uppmärksamhet.

Och framför allt. Lek och ha kul med varandra.

Nu! är DEN HÄR....ALUMINIUM Flash LED Fidget Spinnern för alla rastlösa och lekglada själar som inte vet vad man ska bli av med sina fingrar eller den perfekta stresshanteraren. Vi alla har varit med om känslan att vilja pilla på något när stressen kryper på eller känslan där man inte vet vart man ska bli av med sina fingrar, lugn..lugn.. svaret är ALUMINIUM Flash LED Fidget Spinnern världsnyheten som kommit hit och slagit alla rekord och större kommer det att bli så bli en av de första med ALUMINIUM Flash LED Fidget Spinnern.

Denna Spinner har uppgraderats till att vara tillverkad i massiv aluminium istället för som tidigare i plast men fortfarande med tre coola LED Weights på var och en av de tre Spinn-wings, med coola Led effekter oberoende av varandra som möjligör till oändliga ljuseffekts kombinationer. Så kryp in under täcket eller stäng in dig i garderoben och bli fascinerad av ljusshowen framför dina ögon. Se hur cool just din ALUMIMIUM Flash LED Fidget Spinner kan bli i kvarteret. Batterier medföljer och det går att byta ut dom när dom förbrukats.

Men denna Fidget Spinner är inte endast för lek då den visat sig vara ett mycket effektiv hjälpmedel för att hjälpa folk att sluta bita på naglarna eller människor som har en funktionsnedsättning såsom Autism för att hjälpa dom att fokusera eller som avledande manöver. Fungerar även som fokus förstärkare och meditativt hjälpmedel. Så sätt igång och få ditt liv i rätt Spinn.
75 kr23 juli 2017
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information