Friskvård i Örnsköldsvik

Välkommen till Senior´s Gym, friskvård i Domsjö / Örnsköldsvik. Senior´s Gym erbjuder speciella träningsmetoder att passa just för seniorer med speciella träningsbehov med fokus på den åldrande kroppen. Kom och träna med Senior´s Gym på Nötbolandet 209, Domsjö.

Senior's Gym i Domsjö | Friskvård i Örnsköldsvik

Välkommen till Senior´s Gym
/ Health and Fitness 60+

Vår målsättning är att leverera kunskap och ge verktyg för att uppnå & bibehålla en hälsosam livsstil. Vi erbjuder speciella träningsmetoder att passa just för seniorer med speciella träningsbehov med fokus på den åldrande kroppen.

När du registrerar dig på gymmet får du en dörrkod så att du därefter kan komma för träning på den tid som passar för just dig, alla dagar i veckan inkl. veckoslut

När du har fått ditt recept är du välkommen att kontakta Arne Järnbert, läkare på gymmet som därefter guidar dig vidare till rätt träningsmetod med hjälp av vår sjukgymnast och specialsjuksköterska med speciell erfarenhet på medicinska sjukdomar. Kombinerat med träningen kommer vi att ge dig verktyg för att förbättra din hälsa till en förbättrad livsstil genom lagom och rolig träning. Marite Saravia vår träningsledare är en av 10 000 certifierade instruktörer i världen licensierad från ”Functional Aging Institute” i USA. Hon är också författare av boken, ”Den gyllene lagom, funktionell träning för seniorer” (du får ett gratisexemplar av boken när du registrerar dig på gymmet). Du kan välja mellan antingen individuell träning eller i grupper om 4-6 personer. All träning sker i lugnt tempo och inkluderar bl a Pilates, linedance, balans, stretching, zumba gold, hantlar och speciellt anpassade gymmaskiner för seniorer, allt med en bakgrund av latinorytmer eller 50, 60 tals musik. 

Kontaktperson - Arne Järnbert, tel: 076 816 7489

Välkommen att träna med oss på Senior´s Gym!

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information