Golvläggare Örnsköldsvik

Golvläggare i Örnsköldsvik - Colorama Örnsköldsvik - din lokala golvläggare i Örnsköldsvik! I Coloramas golvsortiment hittar du ett rikt utbud av både laminat-, vinyl- och trägolv med moderna mönster, ytor och behandlingar.

Golvläggare Örnsköldsvik | Colorama Örnsköldsvik

COLRAMA Örnsköldsvik

-din golvläggare i Örnsköldsvik!

Colorama golv - trä, laminat och vinyl!

I Coloramas golvsortiment hittar du ett rikt utbud av både laminat-, vinyl- och trägolv med moderna mönster, ytor och behandlingar. Bläddra i vår golvkatalog och låt dig inspireras!

Våra egna golv är noggrant framtagna med utgångspunkt i den nordiska naturen. Golvet är en mycket viktig yta som sätter tonen för resten av din inredning. Vi hoppas att du hittar ditt drömgolv i vårt breda sortiment, oavsett om du vill ha trä, laminat eller vinyl.

Här finns något för alla smaker.

Colorama satsar på service, kunskap och experter för att du som kund ska nå de allra bästa resultaten vid stora som små projekt i hemmet.

Colorama-kedjan bildades i början av 2007 efter en sammanslagning av de nationella frivilligkedjorna Spektrum och Färgtema. Med ca 158 butiker i Sverige och inköpssamarbeten i Norge och Finland är Colorama Nordens största oberoende färgfackhandel.

Utöver färg och färgtillbehör omfattar Colorama-kedjans sortiment tapeter, golv och kakel/klinker. Många av våra butiker erbjuder även produkter i form av inredningsdetaljer, textilier och mycket mer. Vår största fördel och resurs på marknaden är den oslagbara kombinationen av kvalitetsprodukter, personlig service och ett helhetsansvar. Vi vill vara med genom hela ditt projekt. Från idé och vision till slutmål och uppfyllda drömmar.

Att vi är störst på färg, tapet golv och kakel innebär definitivt inte att vi blivit kaxiga på något vis. Tvärtom. Varje butiksägare äger nämligen sin del i Colorama-kedjan och tar ansvar för och känner för sina egna kunder på den lokala marknaden.

Det är därför så många väljer att komma till oss på Colorama för att inspireras och för att lyckas med sina projekt för hemmets alla ytor. Oavsett om man är proffs eller glad amatör kan man känna sig varmt välkommen.

Vår affärsidé summerar egentligen alltihop på ett utomordentligt vis - "Colorama skapar mervärden genom att vara bäst på att binda samman sortiment, tjänster, teknik och kompetens till en för kunderna inspirerande och funktionell helhet och tar ansvar för ett lyckat, kvalitativt och väl fungerande.

Tel 0660 21 18 00

Sjögatan 1 N

891 60 ÖRNSKÖLDSVIK

Vardagar: 06.45 - 18.00
Yrkesbutik: 06.45 - 16.00
Lördagar: 10.00 - 14.00
Söndag: Stängt
Sommaröppettider v.27- 32 : Vardagar 10.00 - 17.00, Lördagar 10.00 - 13.00, Söndag: Stängt. Torsdag före midsommarafton stänger vi 15:00

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information