Gym Örnsköldsvik

Gym i Örnsköldsvik - SportCenter Övik. Ett gym för alla träningsintresserade! På gymmet erbjuder vi många former av träning så som: frivikter, gym maskiner, gruppträningar, träningspass m.m På SportCenter Övik hjälper vi dig att komma i form för bättre hälsa. Välkommen till oss i Örnsköldsvik!

Gym Örnsköldsvik | SportCenter Övik

Välkommen till Sportcenter Övik!
Ett gym för alla träningsintresserade i Örnsköldsvik!

Gymmet har en härlig atmosfär och är anpassat för alla kategorier av träningsintresserade som är måna om sin hälsa.

Utbudet består av gymmaskiner, konditionsmaskiner och fria vikter av märken som Hammer strength, Nordic gym, Eleiko, Hoist, Queenax och Life fitness.

Våra nya maskiner från Hoist erbjuder skonsam och rolig träning i vår nya hall. Maskiner följer hela rörelsen mjukt vilket är skonsamt för leder mm. Även löpbanden och cyklarna från Assault är nytt och där kan du verkligen ta ut dig på korta effektiva pass.

Buren från Queenax är full av möjligheter och är mest anpassad för funktionell träning med egen kroppsvikt.

Känner du dig osäker på hur något fungerar så hjälper vi i personalen gärna och du har även möjlighet att köra dessa maskiner i grupp med intruktör. Det ingår i alla våra kort och du bokar in dig via vår hemsida eller i receptionen.

Gymmet har även en liten butik där det erbjuds bars och kosttillskott från bland annat Tyngre, Nutramino och Nocco.

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information